Назад  |   Начало  »  Духовно развитие  »  Личности  »  Лечители  »  Алекс Орбито

Алекс Орбито

Алекс Орбито

„Започнете първо да обичате себе си и ще разберете как да обичате другите”

Алекс Орбито

Биография на Алекс Орбито

Алекс Орбито е роден в беден селски район в северната част на Филипините. Израства в семейство посветено на духовното изцеление. Неговите родители са били скромни земеделски производители, които се молели на Светия Дух, когато лекували хората в квартала. В тази среда на молитви и изцеления, повечето от неговите братя и сестри в крайна сметка станали лечители. Алекс е най-малкият в семейството и започва да се занимава с изцеление на 14 години, след като сънува как един парализиран старец прохожда отново, благодарение на неговата помощ. Още в ранната си възраст той става известен лечител във Филипините и в чужбина. Започват да го търсят все повече пациенти, лекари и учени. На 18 годишна възраст той решава, че е време види и света извън своето село, където всеки ден пред дома му се трупат опашки от хора чакащи изцеление. И така Алекс Орбито напуска родното си село и сменя името си на Джозеф Вилория. Премества се в северната част на Филипините и в следващите 3 години сменя много работи, за да се прехранва. През този период здравето му постепенно се влошава и се стига до момент в който той не може да се движи. През това време Алекс чува глас, който го призовава да продължи своята лечителска мисия.

На 21 се завръща у дома при семейството си и първият пациент е майка му, която имала психически проблеми, причинени от безпокойство, свързано най-вече с неговото отсъствие. От този момент нататък Алекс Орбито се посвещава изцяло на своята мисия да лекува хората и се превръща един от най-търсените лечители във Филипините и света. През 70-те години на 20-ти век започват да го посещават много учени. Така Алекс започва да помага на пациентите и учените в откриването на нови хоризонти в областта на самолечението.

Актрисата и писателка Шърли Маклейн наблюдава неговите методи на лечение в продължение на няколко години и описва личните си преживявания в превърналата се в бестселър книга „Going Within”. След тази книга Алекс Орбито придобива още по-голяма световна популярност.

Алекс е бил в повече от 60 страни по целия свят, в които е лекувал бедни и богати, известни и неизвестни хора. Въпреки недоверието и скептицизма с които се сблъсква Алекс продължава вече почти 5 десетилетия да работи упорито и търпеливо за популяризиране на духовното изцеление във Филипините и по целия свят. Алекс винаги държи да подчертае лечението което прилага не е негово лично, а той е просто един инструмент на божествените сили.

През  годините Алекс Орбито е сътрудничил в множество лабораторни изследвания и често е подлаган на строги научни тестове, за да се определи източника и степента на неговите лечебни сили.  Изследванията провеждани в Швеция, Германия, Австрия, Франция, Канада, Япония и Филипините потвърждават неговите изключителни лечебни сили. Написани са повече от 20 книги за Алекс и неговата мисия да лекува.

Освен работата си като лечител Алекс основава и Асоциацията на филипинските лечители (Philippine Healers' Circle Association) през 1983г. и е избран за пожизнен председател на асоциацията. Основава и Фондация за духовна помощ (Spiritual Help Foundation) , която предоставя стипендии и финансира училища и читалища във Филипините. През 1999г. Алекс открива Pyramid of Asia, където се провеждат международни лечебни семинари .

Противоречия и спекулации свързани с духовното изцеление

Духовното изцеление и в частност психичната хирургия винаги предизвиква разгорещени дебати и дискусии, поради това, че все още не може да се обясни от науката. Много задълбочени проучвания показват отново и отново , че този феномен наистина съществува и че голяма част от хората лекувани от Алекс Орбито се подобряват или излекуват напълно. Алекс винаги е готов да се подлага на научните изследвания и проучвания, за да може науката да напредне в сферата на метафизиката и холистичния подход.

Как лекува Алекс Орбито?

Алекс Орбито лекува хората благодарение на т.н. психична хирургия. Той „оперира” своите пациенти използвайки единствено и само ръцете си. Звучи невероятно, но филипинския лечител прониква с голи ръце в тялото на пациента и отстранява кръвни съсиреци и туморни образования. Още по-учудващо е, че хората не усещат никаква болка по време на процедурите. Операциите не се провеждат в стерилни условия, но въпреки това пациентите не развиват инфекции, а разрезите се затварят от само себе си. Алекс не може да обясни силите с които разполага и винаги споделя, че да са му дат от Бог, а той е просто инструмент на неговата воля. Той споделя, че след като постави ръцете си в тялото на пациента, те стават като магнит за болестите и ги извличат от тялото, материализирайки ги под формата на кръвни съсиреци.

Освен психическа хирургия Орбито извършва и магнитно изцеление. То се използва за премахване на негативизма от хората. Орбито споделя, че това е много по-лесно от психическата хирургия. При магнитното лечение отрицателните енергии се изкарват от тялото, посредством координация на дишането и определени движения с ръце, без каквато и да е материализация.

Внимание! Видеоматериала не е подходящ за чувствителни хора и малки деца!

 

Рейтинг: 3.8/5 на базата на 9 оценки
прегледи 35179

Препоръчани продукти

Коментари за Алекс Орбито

 1. .

  НАИСТИНА УНИКАЛЕН ЧОВЕК - ПРАТЕНИК НА БОГА !!!

 2. 1.

  Невероятно!?
  Божи човек!!!
  Наистина както казва той инструмент в ръцете на Бога.
  Да благодарим на Бога за него!!

 3. 2.

  това е живата истина,уникален човек,човек пратен от боговете да извършва добро на земята.....да му благодарим на него и бог.....

 4. 3.

  наистина съм удивена искам координати на този човекмоля ви дайте ми ги искам искам да помогне на децата ми които имат здравословни проблеми

 5. 4.

  Моляви кажете ми координатите на алекс моето дете също се казва алекс невижда добре с д. око адругото ми момче има трета сл. увеличени лим. възли и алергия

 6. 5.

  Na Oki bog vqrva

 7. 6.

  Невероятен и необикновен човек!Поклон пред това Величие!

 8. 7.

  Неная уникално.

 9. 8.

  Защо никой не споделя как е успял да се докосне до този необикновен човек? Толкова хора имат нужда от помощта му! Помогнете и вие!

 10. 9.

  Как за де свърже човек с Алекс Орбито?

 11. 10.

  как да се свържем с Алекс Орбито

 12. 11.

  Nakoibogvqrvaaleksorbito

 13. 12.

  Kak moje da se sv1ja s aleks I kolko pari 6te mi vzeme 4e imam problem

 14. 13.

  ima adres i tel za wruzka za Evropa-namerete PIRAMIDATA NA AZIA SPE[NO SE NUJDAIA DA ZAVEDA DUSTERIA SI AKO IMA JELAESTI OBADETE SE TURSIA SPASENIE ZA DETETO SI NIAMAM VREME..

 15. 14.

  контакти с Алекс Орбито: http://www.pyramidofasia.org/bulgarian/healing.html

 16. 15.

  Аз се свързах с организаторката и ще замина при този божи човек чакам с нетърпение срещата снего

 17. 16.

  Vie ste


Подобни статии

Никола Тесла

Никола Тесла

Никола Тесла е роден на 10 юли 1856г. в хърватското село Смилян и умира на 7 януари 1943г. в Ню Йорк...
Далай Лама

Далай Лама

Далай Лама е най-високопоставения лама в будистката школа Гелуг. Името произлиза от комбинацията меж...
Махатма Ганди

Махатма Ганди

Махатма Ганди е роден на 2 октомври 1869г. и е убит на 30 януари 1948г. Той е една от най-великите л...
Петър Димков

Петър Димков

Петър Димков е роден на 19 декември 1886г. в София. Баща му Иван Димков е бил свещеник, а майка му Е...
Лао Дзъ

Лао Дзъ

Лао Дзъ – „Умът му е толкова голям и неизмерим, като нощното небе” Лао Дзъ е живял през 6-ти век пр...
Екхарт Толе

Екхарт Толе

Ранен живот и образование Улрих Леонард Толе е роден в Люнен Германия през 1948г. Толе описва детст...